Conference League

Τσορμπατζόγλου: «Εξασφαλίζει πρόκριση ο ΠΑΟΚ με διπλό στη Σκωτία - Θα έχει 5-6 αλλαγές στην 11άδα»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο ευρισκόμενος σε καλή φόρμα ΠΑΟΚ μπορεί να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία μέσω του Αμπερντίν και αναφέρθηκε στο πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Βάσεις πρόκρισεις μπορεί να βάλει ο ΠΑΟΚ στην Σκωτία, προκειμένου να ασχοληθεί στη συνέχεια ακόμα και με την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου του, όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Ο ΠΑΟΚ θα φύγει σήμερα για να έχει πολλές ώρες παραμονής στο Αμπερντίν. Δεν θα έχει ακραία καιρικά φαινόμενα, απλά θα βρέχει αρκετά. Πηγαίνει νωρίτερα για να εγκλιματιστεί, θα πάρει πολλούς παίκτες μαζί του αφού θα κάνει εκεί προπόνηση και ενόψει ΑΕΚ. Νομίζω ότι ο Λουτσέσκου δεν ξεχωρίζει Αμπερντίν ή Ατρόμητο. Αν ξεχωρίζει ένα ματς, είναι με την ΑΕΚ, όπου θα παρατάξει την καλύτερη 11άδα, αφού μοιάζει με το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ. Του βγαίνει το πρόγραμμα και το πλάνο να το κάνει, δεν έχει πολλά προβλήματα. Με διπλό στην Σκωτία εξασφαλίζει την πρόκριση και πάει γερά για την πρωτιά απέναντι στην Άιντραχτ. Είναι σε καλή φόρμα», είπε σχετικά.

Αναφορικά με την 11άδα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι περιμένουμε πάνω από 5-6 αλλαγές, ενώ δεν θα παίξει σίγουρα ο Μεϊτέ, καθώς ο «δικέφαλος του Βορρά» ακόμα δεν έχει μάθει την τιμωρία του.

Παράλληλα, με αφορμή την κλήρωση του διαιτητή, ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη έχει καλύτερες διαιτησίες από ότι στην Ελλάδα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x